English
  • Serbian
  • Montenegrin
  • Croatian
  • Bosnian
  • English
Fair price & fast buy/sell

Specijalna ponuda za BMW modele Serije 3 i X3

Objavljeno : Sreda, 27. 04. 2016. - 19:45

Delta Motors je pripremio niz pogodnosti za seriju 3, najprodavaniji BMW model svih vremena i model X3 uz koji je uživanje zagarantovano bilo da je u pitanju gradska vožnja ili dugo putovanje. Specijalna ponuda podrazumeva 5 benefita pri kupovini: do 5.000 eura uštede, 5 godina besplatnog redovnog servisa, kao i 5 godina BMW Mobility – pomoći na putu. Pored toga, obezbeđeno je 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produžena garancija koja kupcima omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od 2 godine. -

Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđena je i subvencionisana kamatana stopa od 2,99% za kupovinu ovih modela na lizing.

BMW

Pored specijalnih uslova za kupovinu ovih modela, zainteresovanim klijentima je omogućeno da dođu do novih BMW automobila putem zamene vozila po principu „staro za novo“ u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila.

BMW

BMW modeli serije 3 i X3 su dostupni za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi pozovite broj telefona 011/353 9959 ili posetite stranicu www.bmw.rs.

Skinuto sa sajta:garaza.rs