English
  • Serbian
  • Montenegrin
  • Croatian
  • Bosnian
  • English
Fair price & fast buy/sell

Danas u Beogradu na Kalemegdanu Gumball 3000

Objavljeno : Cetvrtak, 03. 09. 2015. - 00:00

Danas najveću tvrđavu na Balkanu zaposeli su moćni automobili Ako ste videli kako kroz Beograd danas prolaze Buggati,Pagani, Porsche, Lamborghini, Ferrari, Maserati, sportski Mercedesi, Maybach i mnogi drugi skupi i atraktavni automobili, dobro ste videli. Nije san al nije ni to da se poboljšao životni standard u Srbiji, već da je naš grad posetio karavan Gumball 3000.

Radi se o turneji koja se posebno organizuje za veoma bogate i slavne. Ovaj karavan skupih i snažnih automobila zadnji put je obišao Beograd 2006 godine. Danas je Beograd opet bio domaćin ovog karavana na Kalemegdanu.

Sam cilj karavana jesete lud provod bogatih i slavnih, koji jureći svojim ,,makinama" kroz razne Evropske prestonice prave predah u svakoj od njih gde se obično organizuje žurka dobrodošlice sa puno skupocenog pića uz neodoljive devojke. Nakon predaha sutra se zorom nastavlja ka sledećoj Evropskoj prestonici. Gde će se ovog puta uputiti još ne znamo al postoji uverenje da će kao i 2006 godine kad su zadnji put bili u Beogradu nastaviti ka Bugarskoj, ka Sofiji.

Pored svega ekskluzivno je predstavljen unikatni Maybach koji je u vlasništvu muža naše pevačice Dragane Mirković.

Pogledajte slike sa Kalemegdana.

Nastavićemo da pratimo ovo dešavanje za vas.